Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google      Sign In   
  • Create Account
DriveThruRPG.com
Photo

Forum Issues?


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 Hal

Hal

    Site Owner

  • Administrators
  • 8,091 posts
  • Amazon Wishlist
  • LocationHouston, TX

Posted 20 February 2015 - 02:38 PM

Hey folks,

 

Mr Brass has stated that he is seeing some intermittent issues with the site and states that it appears 'flakey'

 

Have any of you noticed similar? Apparently pages are failing to load when he first comes to the site but then things appear find once he refreshes.

 

Any other odd behaviour?

 

Hal :hal:


  • 0

#2 Trizophenie

Trizophenie

    Raven

  • Members
  • 48 posts
  • LocationSomewhere in Germany

Posted 20 February 2015 - 03:53 PM

It feels slower than usual, but I'm not perusing it as much as Mr Brass, so that could be perception issues from my side.


  • 0

#3 Lockhart

Lockhart

    Yorkton Gamer & RPGMP3 Professional

  • Administrators
  • 1,238 posts
  • Amazon Wishlist
  • LocationRegina, SK, Canada

Posted 20 February 2015 - 03:58 PM

I have not noticed anything is consider debilitating. Or even noteworthy.
  • 0

#4 BigJackBrass

BigJackBrass

    Whartson Hall Gamer

  • Administrators
  • 4,601 posts
  • Amazon Wishlist
  • LocationStalybridge

Posted 20 February 2015 - 04:14 PM

I'd assumed that the problem I was encountering - needing to reload the site on my PC before getting other than an "unavailable" message - was just me, until I heard via Twitter that others had met a few difficulties and that the site had been "flaky." Weirdly, I have no trouble at all accessing it via tablet or mobile; and once I reload the page the PC is happy to carry on from that point as if nothing was wrong.

Sounds like any troubles are few and not necessarily the fault of the site itself.
  • 0

#5 Hafwit 2.0

Hafwit 2.0

    Goblin

  • Members
  • 161 posts
  • LocationSvendborg, Denmark

Posted 20 February 2015 - 04:48 PM

It hasn't happened to me.


  • 0

#6 Lucky_Strike

Lucky_Strike

    Goblin

  • Patrons
  • 204 posts
  • Amazon Wishlist
  • LocationLittle Rock, AR

Posted 20 February 2015 - 04:50 PM

Any issues I have noticed looked like local connection issues.

I am also most often using the mobile site.
  • 0

#7 Slartibartfast

Slartibartfast

    Ghoul

  • Patrons
  • 921 posts
  • Amazon Wishlist
  • LocationMelbourne

Posted 20 February 2015 - 05:56 PM

It's fine for me on tablet.
  • 0

#8 thad

thad

    Player Subordinaire

  • Members
  • 383 posts
  • LocationNew Zealand

Posted 22 February 2015 - 12:15 PM

Very flaky for me accessing from my laptop or desktop. If the site loads (not a given) individual pages may still not, even on refreshing.


  • 0

#9 Dr_Jomster

Dr_Jomster

    Goblin

  • Members
  • 193 posts

Posted 22 February 2015 - 05:10 PM

By the power of British Telecom, decent access shall be mine! Seems ok to me....
  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Gravityscan Badge